Hemsida företag

Välkommen till Wonderbird vid Karlaplan. Ibland kan budgeten vara begränsad, pga att man är ett nystartat företag, eller har haft höga omkostnader med en ny lokal eller dyligt. Jag på Hemsida företag – Wonderbird AB jobbar i alla budgetar utan kompromisser.

Jag är en webbyrå i Stockholm med över 15 års erfarenhet av att skapa hemsidor till såväl stora som små företag. Jag gör allt från en enkel hemsida åt små företag, till stora komplicerade hemsidor till stora företag.

Jag jobbar gärna i WordPress, som är väldigt populärt. Men jag arbetar också i alla andra ramverk när det behövs. Allt för att skapa snygga och snabba hemsidor åt företag.

Behöver ditt företag en hemsida så kan jag hjälpa dig hela vägen, från idé till lansering!

Välkommen till Wonderbird AB – Hemsida företag

KONTAKTA OSS

Företagshemsida

Mig hittar du på Gärdet invid Karlaplan

På Gärdet invid Karlaplan på Östermalm finns min lokal. Där sitter jag och ett litet härligt gäng, på 160 luftiga kvadratmeter i bekväm anslutning till tunnelbanan.

Mina tjänster innefattar bland annat utveckling av hemsidor till företag och digitala plattformar. Jag är även proffs på e-handel och Woocommerceutveckling.

Frågor

Vanliga frågor

1. Vad ingår?

Det här exemplet har vi baserat på en vanlig typ av hemsidor som jag gör, s.k. ”corporate” / företagswebbplatser.

Det som ingår är en startsida, plus 4 st undersidor, givetvis helt skräddarsytt från grunden med UI / UX design av oss.

I detta exempel ingår även fotografering av lokaler och personal upp till 4 personer.*

2. Använder ni färdiga mallar?

Nej. Jag har en hög yrkesstolthet och skapar varje produktion från grunden. Mina sajter har blivit nominerade på UI/UX-sajter som awwwards.com m.fl.

Designen tas alltid fram i samråd med dig som kund. Hemsidan ska andas ditt företag och ta er framåt.

3. Hjälper ni till med texterna?

Jag på Wonderbird skriver inte texter. Men jag kan koppla ihop dig med copywriters jag känner som är mycket duktiga på att skriva texter till hemsidor åt företag.

4. Kan man ändra sidan själv sen?

Jag bygger alltid våra hemsidor så du som kund inte bara kan ändra alla texter och bilder själv, utan även enkelt lägga till nya undersidor och inlägg utan att behöva kontakta mig på Wonderbird AB – Hemsida företag.

Vad kostar en billig hemsida?

Jag  har byggt enklare företags-webbplatser för under 20000kr. Om du är intresserad av att få en snabb offert så kontakta mig gärna så får du en prisuppskattning redan nästa dag.

Kontaktformulär

Skriv ett par rader
Är du en robot?