Podcast och röststudio

Välkommen till Röstverket. Stockholms främsta och ledande podcast och röststudio. Här har några av Sveriges främsta podcasts spelat in. Vi hjälper dig med allting, från fotografering, filmning av podcast, ljudinsplening med mixning och leverans i korrekt format för podcastplattformarna.

En studio byggd för och godkänd av storheterna

” Lyssnade igenom nu och DAMN vilket bra ljud! WOW.
Det är ju bättre ljud än när jag poddade i Mix Megapols studio.
Väldigt välbalanserat också och skitfint sound. Jag är blown away. ” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Podcastkund
Akustiskt korrekt med fantastiskt ljud och kompetent personal.

Vår studio är ritad av en av Sveriges främsta akustikarkitekter och byggd av Red Room Studios som byggt bland annat Spotify Studios. Studion låter fantastiskt. Detta i kombination med den bästa utrustningen och 20 års erfarenhet av ljud gör att vi sticker ut.

Vi som jobbar här har 20 år inom ljud och musikproduktion, med över 30 bidrag i Melodifestivalen, Eurovision Song Contest, mixar som blivit Grammynominerade samt vunnit över 15 Hollywood In Media Award-priser en hög kompetens och varenda pod som lämnar studion låtar kanon.

Vi hjälper dig från idé till verklighet.

Vår podcaststudio ligger på övre östermalm i Stockholm. Det är ljusa fräscha lokaler där vi har 3 studior samt fotostudio i under samma tak.

Första studion vi varit i som inte bara har grymt ljud, men även jättefin videoinspelning. Att man får alla filer redan samma dag är unikt skulle jag vilja säga, kanonläge också på studion. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Folkkär podcastkund.

Kontakta oss

Vi svarar inom 24 timmar med prisförslag på din podcast.

Skriv ett par rader
Är du en robot?

Wonderbird AB
Armfeltsgatan 26
115 34 Stockholm
hej@wonderbird.se
Org-nr: 556836-2973