Webbutveckling

Välkommen till den minsta men mest effektiva utvecklaren i Stockholm. Vi har byggt sajter med WordPress sen 2000. Ci har byggt allt från sajter till småföretag till stora portaler till myndigheter, bland annat Energimyndigheten.

Vi började tidigt att bygga egna teman och plugins i PHP. Nu finns det fantastiska visuella byggare som Visual Composer, Elementor, Bricks, Oxygen med flera men vi tycker det är dumt att bygga sin sida helt med dessa verktyg. Skulle du i framtiden vilja bygga din sajt i någon annan av dessa visuella byggare så försvinner allt innehåll när du byter plugin. Av den anledningen bygger jag alltid, alla sajter, oavsett storlek på det korrekta sättet enligt WordPress Codex. Med mallar.

Dvs det bästa av två världar, visuella byggare för enkelhet och snabbhet, men allt innehåll i WordPress egna system.

Modvion

Frontend / Backendutveckling av Wonderbird
UI/UX av Actiontotal.com


En avancerad plattform för vindkrafttillverkaren Modvion där en enkel administration av webbplats var prio.


BESÖK WEBBPLATS

En utvecklare bygger webbplatser korrekt.

Oavsett man man vänder Elementor eller Visual Composer, så bygger vi sajten som vi hade byggt den förr i tiden när jag kodade allt från grunden. Det innebär att du alltid använder wordpress egna redigerare, vare sig det är den klassiska editorn vi alla älskar och hatar, eller nya Gutenberg, som vi alla älskar och hatar. På detta sätt spelar det ingen roll om du byter tema eller visuell byggare i framtiden, då allt innehåll ligger kvar i wordpress grund, som det ska byggas.

Åre Extreme

Frontend / Backendutveckling av Wonderbird
UI/UX av Actiontotal.com


En häftig webbplats med flera skräddarsydda funktioner byggda av Wonderbird.


BESÖK WEBBPLATS

Sajter som byggs så du kan sköta alla ändringar själv.

Vi bygger alltid alla backend så det är superenkelt för dig att adminstrera sajten själv. Oavsett om du vill lägga till nya sidor eller redigera befintliga så sköts det superenkelt via wordpress egna redigeringsverktyg.

Här kan du se några av våra fantastiska webbkunder.

Kontakta oss

Vi bygger webbplatser, landningssidor, e-handel och webbappar.

Skriv ett par rader
Är du en robot?

Wonderbird AB
Armfeltsgatan 26
115 34 Stockholm
hej@wonderbird.se
Org-nr: 556836-2973