Woocommerce utvecklare

Jag heter Christian Schneider och Àr Woocommerceutvecklare. Förutom mina 15 Ärs erfarenhet av woocommerceutveckling, har jag gÄtt Computer Science pÄ Harvard University.

Jag Àr ocksÄ certifierad Google-utvecklare med ett Google UX-certifikat.

Behöver du hjÀlp att skapa en fantastisk Woo-shop sÄ har du nu kommit helt rÀtt. Allt med en engagerad och personlig direktkontakt under hala projektets gÄng. Kontakta mig sÄ berÀttar jag mer.

Kontakta mig

Woocommerce-utvecklare

Woocommerce-utvecklare

VÀlkommen till en webbyrÄ som kan det hÀr med shopar. Allt frÄn grunden, varje gÄng.

Jag har skapat e-handelslösningar i snart 15 Är. Startskottet var en shop som sÄlde nedladdningsbar avslappningsmusik. Nu har jag byggt nÄgra av Sveriges största shopar Ät bl.a. börsnoterade bolag. Jag Àlskar de stora projekten, integrationer med Fortnox, DHL, Fedex, externa lager m.m. som gör att du kan fokusera pÄ att utveckla produkterna och varumÀrket, istÀllet för att ha huvudvÀrk över tekniken. Samtidigt Àr det en lika rolig utmaning att skapa en liten shop, med dess alla unika krav.

Kunder

jag byggt Woocommerce Ă„t

Naturalshop.se
Det behöver inte vara krÄngligt att leva ett hÀlsosamt liv
Moonflair.se
Ett nytt sÀtt att sÀlja nagelprodukter

Woocommerceutveckling

Woocommerceutveckling

År 2020 nĂ€r pandemin kom, förĂ€ndrades klimatet för shoping on-line. Jag lĂ„g steget före och hjĂ€lpte vĂ„ra kunder att snabbt gĂ„ upp till nĂ€sta nivĂ„.

Det spelar ingen roll om du ska sÀlja fysiska produkter eller virtuella, att ha en e- handel som fungerar problemfritt Àr A och O idag. Du har inte rÄd att sitta och vara stressad över att din shop inte fungerar. Med Wonderbird Àr jag inte bara med frÄn starten, under produktionen och överlÀmnandet. Om du sÄ vill, kan jag ocksÄ fortsÀtta att ha ett vakande öga pÄ din shop och se till att den fungerar friktionsfritt i alla lÀgen.

Kontakta mig gÀrna sÄ tar vi bollen dÀr ifrÄn och skapar din dröm frÄn grunden.

Kika in mina tjÀnster
Kontakta mig

Woocommerceutveckling

Bygga din Woo-shop med mig?

Hej, va kul att du vill kontakta mig. HÀr Àr mina kontaktuppgifter. Skicka gÀrna ett SMS innan du ringer dÄ vÀldigt mÄnga sÀljare ringer till mig dagligen.

Wonderbird AB
Armfeltsgatan 26
115 34 Stockholm
hej@wonderbird.se
0704801750

Woocommerceutveckling

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram