Woocommerce utvecklare

VÀlkommne till Wonderbird, jag Àr Woocommerceutvecklare.

Behöver du hjÀlp att skapa en fantastisk Woo-shop sÄ har du nu kommit helt rÀtt. Allt med en engagerad och personlig direktkontakt under hala projektets gÄng. Kontakta mig sÄ berÀttar jag mer.

Jag har skapat e-handelslösningar i snart 15 Är. Startskottet var en shop som sÄlde nedladdningsbar avslappningsmusik. Nu har jag byggt nÄgra av stora shopar Ät bl.a. börsnoterade bolag. Jag Àlskar de stora projekten, integrationer med Fortnox, DHL, Fedex, externa lager m.m. som gör att du kan fokusera pÄ att utveckla produkterna och varumÀrket, istÀllet för att ha huvudvÀrk över tekniken. Samtidigt Àr det en lika rolig utmaning att skapa en liten shop, med dess alla unika krav.

KONTAKTA OSS

Woocommerceutveckling

År 2020 nĂ€r pandemin kom, förĂ€ndrades klimatet för shoping on-line. Jag lĂ„g steget före och hjĂ€lpte vĂ„ra kunder att snabbt gĂ„ upp till nĂ€sta nivĂ„.

Det spelar ingen roll om du ska sÀlja fysiska produkter eller virtuella, att ha en e- handel som fungerar problemfritt Àr A och O idag. Du har inte rÄd att sitta och vara stressad över att din shop inte fungerar. Med Wonderbird Àr jag inte bara med frÄn starten, under produktionen och överlÀmnandet. Om du sÄ vill, kan jag ocksÄ fortsÀtta att ha ett vakande öga pÄ din shop och se till att den fungerar friktionsfritt i alla lÀgen.

Kontakta oss gÀrna sÄ tar jag bollen dÀr ifrÄn och skapar din dröm frÄn grunden.

KontaktformulÀr

Skriv ett par rader
Är du en robot?