Webbutveckling Stockholm

VÀlkommen till Wonderbird, jag bygger webbsidor. Förutom mina 15 Ärs erfarenhet av webbutveckling Àr jag certifierade Google-utvecklare och har ett Google UX-certifikat. Jag har Àven gÄtt Computer Science pÄ Harvard University. Behöver du en snygg hemsida till rÀtt pris sÄ har du nu kommit helt rÀtt! Kontakta mig sÄ tar vi en förutsÀttningslös diskussion om hur jag kan hjÀlpa dig.

Att ha en snygg webbsida har aldrig varit lika viktigt som det Àr idag. Internet gÄr framÄt med rasande steg och allt fler saker finns nu online. För att hÀnga med i utvecklingen behöver du ocksÄ en snygg och snabb hemsida sÄ att dina kunder lÀtt kan hitta dig och ditt företag. Det Àr dÀr jag kommer in i bilden.

KONTAKTA OSS

Webbutveckling Stockholm

Varför vÀlja mig?

Varför vĂ€lja Wonderbird AB – Webbutveckling Stockholm? Jag har utvecklat hundratals olika webbsidor till företag och privatpersoner i flera Ă„rs tid. Jag har sett branschen utvecklas och vĂ€xa till vad den Ă€r idag. Det Ă€r just dĂ€rför vi vet vad som krĂ€vs för att utveckla en riktigt snygg och funktionell webbsida.

NĂ„gra av mina webbtjĂ€nster innefattar webbplatser, one-pagers, e-handel med WooCommerce eller Shopify, webbappar som t.ex hemsida till bostadsrĂ€ttsförening, intranĂ€t till företag baserade pĂ„ WordPress som CMS, m.m. jag sitter pĂ„ GĂ€rdet invid Karlaplan pĂ„ Östermalm i Stockholm.

Min expertis

Det handlar inte bara om den förstklassiga expertis som jag har. Det handlar en annan förmÄga, nÄgot som allt för ofta glöms bort. FörmÄgan att lyssna. Jag lyssnar pÄ dig som kund och erbjuder dig precis vad behöver. Inget mer och inget mindre. Det Àr vad som skiljer mig frÄn mÄnga andra företag som jobbar med webbutveckling.

Nutidens samhÀlle

Jag valde att satsa pÄ webbutveckling i Stockholm för flera Är sedan eftersom jag sÄg en snabb utveckling av Internet. Jag ser fortfarande samma framtid. En framtid dÀr Internet Àr helt integrerat med samhÀllet och finns med oss i allt jag gör.

Jag vill erbjuda alla företag en plats i den framtiden, en möjlighet att ta del av allt som internet kommer erbjuda och redan nu erbjuder. Det Àr precis dÀrför jag erbjuder webbutveckling i Stockholm. Jag ger dig en möjlighet att utveckla ditt företag och sÀkra dig om din plats i den digitala framtiden.

SEO

TyvĂ€rr rĂ€cker det inte att ha en bra utvecklad webbplats. Allt fler företag blir digitala och fler bra webbplatser dyker upp för varje dag som gĂ„r. För att verkligen kunna konkurrera med dessa webbsidor, behöver du SEO, efter engelskans ”Search Engine Optimization”. Det Ă€r dĂ€rför jag inte bara erbjuder webbutveckling i Stockholm.

Jag erbjuder ocksĂ„ SEO, sökmotoroptimering. Med min hjĂ€lp kan din hemsida hamna pĂ„ förstasidan hos Google, dĂ€r alla kunder snabbt kommer kunna hitta er. I en vĂ€rld dĂ€r konkurrensen blir allt hĂ„rdare erbjuder jag en genvĂ€g till toppen, en vĂ€g som leder er direkt till er mĂ„lgrupp och deras plĂ„nböcker. ”Syns du inte sĂ„ finns du inte” mĂ„ vara ett gammalt uttryck, men aldrig har det varit lika sant som idag.

Vanliga

FrÄgor

1. Vad ingÄr?

Det hĂ€r exemplet har vi baserat pĂ„ en vanlig typ av hemsidor som jag gör, s.k. ”corporate” / företagswebbplatser.

Det som ingÄr Àr en startsida, plus 4 st undersidor, givetvis helt skrÀddarsytt frÄn grunden med UI / UX design av oss.

I detta exempel ingÄr Àven fotografering av lokaler och personal upp till 4 personer.*

2. AnvÀnder du fÀrdiga mallar?

Nej. Jag har en hög yrkesstolthet och skapar varje produktion frÄn grunden. Mina sajter har blivit nominerade pÄ UI/UX-sajter som awwwards.com m.fl.

Designen tas alltid fram i samrÄd med dig som kund. Hemsidan ska andas ditt företag och ta er framÄt.

3. HjÀlper du till med texterna?

Jag skriver inte texter. Men jag kan koppla ihop dig med copywriters jag kÀnner som Àr mycket duktiga pÄ att skriva texter till hemsidor Ät företag.

4. Kan man Àndra sidan sjÀlv sen?

Jag bygger alltid vÄra hemsidor sÄ du som kund inte bara kan Àndra alla texter och bilder sjÀlv, utan Àven enkelt lÀgga till nya undersidor och inlÀgg utan att behöva kontakta mig.

Det Àr otroligt mÄnga fler parametrar nÀr man vÀljer att bygga en webbplats pÄ riktigt. Vi tar gÀrna ett samtal med dig om du Àr nyfiken och har frÄgor, maila oss gÀrna pÄ mailahit@wonderbird.se.

Inget projekt Àr för litet.

KontaktformulÀr

Skriv ett par rader
Är du en robot?