Webbutveckling Stockholm

Jag heter Christian Schneider och bygger websidor. Förutom mina 15 Ă„rs erfarenhet av webutveckling Ă€r jag certifierad Google-utvecklare och har ett Google UX-certifikat. Jag har Ă€ven gĂ„tt Computer Science pĂ„ Harvard University. <br><br>‹‹Behöver du en snygg hemsida till rĂ€tt pris sĂ„ har du nu kommit helt rĂ€tt! Kontakta mig sĂ„ tar vi en förutsĂ€ttningslös diskussion om hur jag kan hjĂ€lpa dig.

Kontakta mig

Webbutveckling Stockholm

Webbutveckling Stockholm

VÀlkommen till en hÀrlig webbutvecklingsbyrÄ vid Karlaplan i Stockholm

Att ha en snygg webbsida har aldrig varit lika viktigt som det Àr idag. Internet gÄr framÄt med rasande steg och allt fler saker finns nu online. För att hÀnga med i utvecklingen behöver du ocksÄ en snygg och snabb hemsida sÄ att dina kunder lÀtt kan hitta dig och ditt företag. Det Àr dÀr jag kommer in i bilden.

Företag

jag gjort webbutveckling Ă„t

Cedervallarkitekter.se
Göra arkitektur bÀttre och bÀttre arkitektur
Ecohealthnordic.com
Naturliga, organiska och hÄllbara produkter för ditt varumÀrke
Tobbetrollkarl.com
Sveriges skönaste trollkarl behövde en magisk sida

FrÄgor

FrÄgor

En vanlig typ av produktioner jag gör Àr s.k coroporate-sajter. Dvs en mindre sajt med 4-5 undersidor.

Det som ingÄr Àr en startsida, plus 4 undersidor, givetvis helt skrÀddarsytt frÄn grunden med UI / UX design av mig.

Min sambo Àr professionell fotograf och fotograferar fantastiska bilder pÄ era lokaler och personal ocksÄ om sÄ önskas.

Nej. Jag har en hög yrkesstolthet och skapar varje produktion frÄn grunden. Mina sajter har blivit nominerade pÄ UI/UX-sajter som awwwards.com m.fl.

Designen tas alltid fram i samrÄd med dig som kund, webbplatsen ska andas ert företag, och ta er framÄt.

Jag gör tyvÀrr inte det. Men kan koppla ihop dig till nÄgra fantastiska copywriters jag mer Àn gÀrna samarbetar med.

Jag bygger alltid vÄra webbplatser sÄ du som slutkund inte bara kan Àndra alla texter och bilder sjÀlv. Men Àven lÀgga till nya undersidor och inlÀgg utan att behöva kontakta mig hela tiden..

Det Àr otroligt mÄnga fler parametrar nÀr man vÀljer att bygga en webbplats pÄ riktigt. Jag tar gÀrna ett samtal med dig om du Àr nyfiken och har frÄgor, ring mig dÄ gÀrna pÄ 070-480 17 50. Skulle jag missa ditt samtal sitter jag fokuserad med nÄgot, lÀmna gÀrna dÄ ett meddelande sÄ Äterkopplar jag till dig under nÀsta kaffepaus.

Det gÄr Àven fint att maila pÄ mailahit@wonderbird.se

Webbutveckling Stockholm

Webbutveckling Stockholm

Varför vÀlja mig?

Varför vĂ€lja Wonderbird AB – Webbutveckling Stockholm? Jag har utvecklat hundratals olika webbsidor till företag och privatpersoner i flera Ă„rs tid. Jag har sett branschen utvecklas och vĂ€xa till vad den Ă€r idag. Det Ă€r just dĂ€rför jag vet vad som krĂ€vs för att utveckla en riktigt snygg och funktionell webbsida.

NĂ„gra av mina webbtjĂ€nster innefattar webbplatser, one-pagers, e-handel med WooCommerce eller Shopify, webbappar som t.ex hemsida till bostadsrĂ€ttsförening, intranĂ€t till företag baserade pĂ„ WordPress som CMS, m.m. Jag sitter pĂ„ GĂ€rdet invid Karlaplan pĂ„ Östermalm i Stockholm. Jag Ă€r ett passionerat gĂ€ng som sitter pĂ„ luftiga 160 m2, bekvĂ€mt nĂ€ra tunnelbanan. Kontakta mig gĂ€rna ifall du vill ha en offert eller vid övriga funderingar.

Min expertis

Det handlar inte bara om den förstklassiga expertis som jag har har. Det handlar en annan förmÄga, nÄgot som allt för ofta glöms bort. FörmÄgan att lyssna. Jag lyssnar pÄ dig som kund och erbjuder dig precis vad behöver. Inget mer och inget mindre. Det Àr vad som skiljer mig frÄn mÄnga andra företag som jobbar med webbutveckling.

Nutidens samhÀlle

Jag valde att satsa pÄ webbutveckling i Stockholm för flera Är sedan eftersom jag sÄg en snabb utveckling av Internet. Jag ser fortfarande samma framtid. En framtid dÀr Internet Àr helt integrerat med samhÀllet och finns med oss i allt vi gör.

Jag vill erbjuda alla företag en plats i den framtiden, en möjlighet att ta del av allt som internet kommer erbjuda och redan nu erbjuder. Det Àr precis dÀrför jag erbjuder webbutveckling i Stockholm. Jag ger dig en möjlighet att utveckla ditt företag och sÀkra dig om din plats i den digitala framtiden.

SEO

TyvĂ€rr rĂ€cker det inte att ha en bra utvecklad webbplats. Allt fler företag blir digitala och fler bra webbplatser dyker upp för varje dag som gĂ„r. För att verkligen kunna konkurrera med dessa webbsidor, behöver du SEO, efter engelskans ”Search Engine Optimization”. Det Ă€r dĂ€rför jag inte bara erbjuder webbutveckling i Stockholm.

Jag erbjuder ocksĂ„ SEO, sökmotoroptimering. Med min hjĂ€lp kan din hemsida hamna pĂ„ förstasidan hos Google, dĂ€r alla kunder snabbt kommer kunna hitta er. I en vĂ€rld dĂ€r konkurrensen blir allt hĂ„rdare erbjuder jag en genvĂ€g till toppen, en vĂ€g som leder er direkt till er mĂ„lgrupp och deras plĂ„nböcker. ”Syns du inte sĂ„ finns du inte” mĂ„ vara ett gammalt uttryck, men aldrig har det varit lika sant som idag.

Kika in mina tjÀnster
Kontakta mig

Webbutveckling Stockholm

SĂ€tt bollen i rullning

Oavsett storlek Àlskar jag mitt jobb och passionen Àr lika stor om din budget Àr begrÀnsad. AnvÀnd kontaktformulÀret hÀr eller skicka ett e-postmeddelande till mig pÄ mailahit@wonderbird.se.

Webbutveckling Stockholm

Skriv ett par rader
GDPR osv

Webbutveckling Stockholm

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram