WordPress utvecklare Stockholm

Jag heter Christian Schneider och är wordpressutvecklare. Förutom mina 15 års erfarenhet av wordpressutveckling, har jag även gått Computer Science på Harvard University.
Jag är också certifierad Google-utvecklare med ett Google UX-certifikat.

Behöver du hjälp att skapa en fantastisk hemsida eller app i WordPress så har du kommit helt rätt. Allt med en engagerad och personlig direktkontakt under hela projektets gång. Kontakta mig så berättar jag mer.

Kontakta mig

Wordpress utvecklare

Wordpress utvecklare Stockholm

Jag är expert på WordPress och byggde min första WP-sida redan för 15 år sedan.

Min resa med WordPress startade 2005 när vi hjälpte en bekant med en seglingsblogg. Sedan dess har jag gjort våra 10.000 timmar med WordPress och kan gott kalla mig WordPressutvecklare i Stockholm.

Det spelar ingen roll om du vill ha en enkel one-pager eller en avancerad webbapp med WordPress som CMS. Jag hanterar det på samtliga nivåer.

Jag har jobbat som frontend-utvecklare nu i 15 år och kodar mina egna teman, plugins och integrationer, så din sajt blir ruggigt säker och snabb.


Ecohealthnordic.com
Naturliga, organiska och hållbara produkter för ditt varumärke
MEFonsterputs.se
Fönsterputsaren som får dig att se bra ut!
Laterrefastigheter.se
Ett smartare fastighetsbolag som gör Stockholm lite bättre.

Frågor

Frågor

En vanlig typ av produktioner jag gör är s.k coroporate-sajter. Dvs en mindre sajt med 4-5 undersidor.

Det som ingår är en startsida, plus 4 undersidor, givetvis helt skräddarsytt från grunden med UI / UX design av mig.

Min sambo är professionell fotograf och fotograferar fantastiska bilder på era lokaler och personal också om så önskas.

Nej. Jag har en hög yrkesstolthet och skapar varje produktion från grunden. Mina sajter har blivit nominerade på UI/UX-sajter som awwwards.com m.fl.

Designen tas alltid fram i samråd med dig som kund, webbplatsen ska andas ert företag, och ta er framåt.

Jag gör tyvärr inte det. Men kan koppla ihop dig till några fantastiska copywriters jag mer än gärna samarbetar med.

Jag bygger alltid våra webbplatser så du som slutkund inte bara kan ändra alla texter och bilder själv. Men även lägga till nya undersidor och inlägg utan att behöva kontakta mig hela tiden..

Det är otroligt många fler parametrar när man väljer att bygga en webbplats på riktigt. Jag tar gärna ett samtal med dig om du är nyfiken och har frågor, ring mig då gärna på 070-480 17 50. Skulle jag missa ditt samtal sitter jag fokuserad med något, lämna gärna då ett meddelande så återkopplar jag till dig under nästa kaffepaus.

Det går även fint att maila på mailahit@wonderbird.se

Wordpress utvecklare i Stockholm

Wordpress utvecklare i Stockholm

Mig hittar du på Gärdet invid Karlaplan

På Gärdet invid Karlaplan på Östermalm finns min lokal. Där sitter jag och ett litet härligt gäng, på 160 luftiga kvadratmeter i bekväm anslutning till tunnelbanan.

Mina tjänster innefattar bland annat utveckling av webbplatser och digitala plattformar. Jag bygger Webbappar i WordPress. En app för t.ex. tandläkare eller bostadsrättsförening, är det perfekt att använda WordPress till.

Jag bygger e-handel. Jag har byggt några av de större shoparna inom hälsokost i Sverige i Woocommerce och fokuserar på konvertering och smidighet för kunden. Kontakta mig om du vill veta mer.

Kika in mina tjänster
Kontakta mig

Wordpress utvecklare i Stockholm

Ska vi skapa nånting fantastiskt?

Oavsett storlek på projekten älskar jag mitt jobb och passionen är lika stor för små som stora budgetar. Använd kontaktformuläret här eller skicka ett e- postmeddelande till oss.

Wordpress utvecklare i Stockholm

Skriv ett par rader
GDPR osv

Wordpress utvecklare i Stockholm

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram