WordPress utvecklare Stockholm

Välkommen till Wonderbird, jag är wordpressutvecklare. Förutom mina 15 års erfarenhet av wordpressutveckling, har jag även gått Computer Science på Harvard University. Jag är också certifierad Google-utvecklare med ett Google UX-certifikat.

Behöver du hjälp att skapa en fantastisk hemsida i WordPress så har du kommit helt rätt. Allt med en engagerad och personlig direktkontakt under hela projektets gång. Kontakta mig så berättar jag mer.

Kontakta oss

Wordpress utvecklare

Wordpress utvecklare Stockholm

Jag är expert på WordPress och byggde inm första WP-sida redan för 15 år sedan.

Min resa med WordPress startade 2005 när jag hjälpte en bekant med en seglingsblogg. Sedan dess har jag gjort mina 10.000 timmar med WordPress och kan gott kalla mig WordPressutvecklare i Stockholm.

Det spelar ingen roll om du vill ha en enkel one-pager eller en avancerad webbapp med WordPress som CMS. Jag hanterar det på samtliga nivåer.

Jag har jobbat somutvecklare nu i 15 år och kodar mina egna teman, plugins och integrationer, så din sajt blir ruggigt säker och snabb.

Ett urval av dom härliga wordpresssajterna jag gjort

Wordpress-kundcase

Energimyndigheten - Mesam
Ny digital plattform för samverkan mellan forskare och samhällsaktörer
Ecobrandsnordic.com
Naturliga, organiska och hållbara produkter för ditt varumärke

Frågor

Frågor

Det här exemplet har vi baserat på en vanlig typ av hemsidor som jag gör, s.k. ”corporate” / företagswebbplatser.

Det som ingår är en startsida, plus 4 st undersidor, givetvis helt skräddarsytt från grunden med UI / UX design av oss.

I detta exempel ingår även fotografering av lokaler och personal upp till 4 personer.*

Nej. Jag har en hög yrkesstolthet och skapar varje produktion från grunden. Mina sajter har blivit nominerade på UI/UX-sajter som awwwards.com m.fl.

Designen tas alltid fram i samråd med dig som kund. Hemsidan ska andas ditt företag och ta er framåt.

Jag på Wonderbird skriver inte texter. Men jag kan koppla ihop dig med copywriters jag känner som är mycket duktiga på att skriva texter till hemsidor åt företag.

Jag bygger alltid våra hemsidor så du som kund inte bara kan ändra alla texter och bilder själv, utan även enkelt lägga till nya undersidor och inlägg utan att behöva kontakta mig på Wonderbird AB - Hemsida företag.

Det är otroligt många fler parametrar när man väljer att bygga en webbplats på riktigt. Jag tar gärna ett samtal med dig om du är nyfiken och har frågor, maila mig förs på mailahit@wonderbird.se.

Wordpress utvecklare i Stockholm

Wordpress utvecklare i Stockholm

Mig hittar du på Gärdet invid Karlaplan

På Gärdet invid Karlaplan på Östermalm finns min lokal. Där sitter jag och ett litet härligt gäng, på 160 luftiga kvadratmeter i bekväm anslutning till tunnelbanan.

Mina tjänster innefattar bland annat utveckling av webbplatser och digitala plattformar. Jag bygger Webbappar i WordPress. En app för t.ex. tandläkare eller bostadsrättsförening, är det perfekt att använda WordPress till.

Jag bygger e-handel. Jag har byggt några av de större shoparna inom hälsokost i Sverige i Woocommerce och fokuserar på konvertering och smidighet för kunden. Kontakta mig om du vill veta mer.

Kika in våra tjänster
Kontakta mig

Wordpress utvecklare i Stockholm

Ska vi skapa nånting fantastiskt?

Hej, va kul att du vill kontakta oss. Här är våra kontaktuppgifter om du inte vill använda formuläret. Vi ringer gärna upp dig om så önskas.

Wonderbird AB
Armfeltsgatan 26
115 34 Stockholm
hej@wonderbird.se

Skriv ett par rader
Vi måste tyvärr ha en sån här jobbig grej för att få bort allt spam.
GDPR osv

Wordpress utvecklare i Stockholm

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram