WordPress utvecklare Stockholm

Välkommen till Wonderbird, jag är wordpressutvecklare. Förutom mina 15 års erfarenhet av wordpressutveckling, har jag även gått Computer Science på Harvard University. Jag är också certifierad Google-utvecklare med ett Google UX-certifikat.

Behöver du hjälp att skapa en fantastisk hemsida i WordPress så har du kommit helt rätt. Allt med en engagerad och personlig direktkontakt under hela projektets gång. Kontakta mig så berättar jag mer.

Min resa med WordPress startade 2005 när jag hjälpte en bekant med en seglingsblogg. Sedan dess har jag gjort mina 10.000 timmar med WordPress och kan gott kalla mig WordPressutvecklare i Stockholm.

Det spelar ingen roll om du vill ha en enkel one-pager eller en avancerad webbapp med WordPress som CMS. Jag hanterar det på samtliga nivåer.

Jag har jobbat somutvecklare nu i 15 år och kodar mina egna teman, plugins och integrationer, så din sajt blir ruggigt säker och snabb.

KONTAKTA OSS

Wordpress utvecklare i Stockholm

Mig hittar du på Gärdet invid Karlaplan

På Gärdet invid Karlaplan på Östermalm finns min lokal. Där sitter jag och ett litet härligt gäng, på 160 luftiga kvadratmeter i bekväm anslutning till tunnelbanan.

Mina tjänster innefattar bland annat utveckling av webbplatser och digitala plattformar. Jag bygger Webbappar i WordPress. En app för t.ex. tandläkare eller bostadsrättsförening, är det perfekt att använda WordPress till.

Jag bygger e-handel. Jag har byggt några av de större shoparna inom hälsokost i Sverige i Woocommerce och fokuserar på konvertering och smidighet för kunden. Kontakta mig om du vill veta mer.

Frågor

1. Vad ingår?

Det här exemplet har vi baserat på en vanlig typ av hemsidor som jag gör, s.k. ”corporate” / företagswebbplatser.

Det som ingår är en startsida, plus 4 st undersidor, givetvis helt skräddarsytt från grunden med UI / UX design av oss.

I detta exempel ingår även fotografering av lokaler och personal upp till 4 personer.*

2. Använder du färdiga mallar?

Nej. Jag har en hög yrkesstolthet och skapar varje produktion från grunden. Mina sajter har blivit nominerade på UI/UX-sajter som awwwards.com m.fl.

Designen tas alltid fram i samråd med dig som kund. Hemsidan ska andas ditt företag och ta er framåt.

3. Hjälper du till med texterna?

Jag på Wonderbird skriver inte texter. Men jag kan koppla ihop dig med copywriters jag känner som är mycket duktiga på att skriva texter till hemsidor åt företag.

4. Kan man ändra sidan själv sen?

Jag bygger alltid våra hemsidor så du som kund inte bara kan ändra alla texter och bilder själv, utan även enkelt lägga till nya undersidor och inlägg utan att behöva kontakta mig på Wonderbird AB – Hemsida företag.

Det är otroligt många fler parametrar när man väljer att bygga en webbplats på riktigt. Jag tar gärna ett samtal med dig om du är nyfiken och har frågor, maila mig förs på mailahit@wonderbird.se.

Kontaktformulär

Skriv ett par rader
Är du en robot?