Hemsida till småföretag

Välkommen till Wonderbird vid Karlaplan. Jag är själv ett litet företag och vet hur pass viktigt det kan vara med den personliga kontakten. En stor del av min kundbas är småföretag som jag hjälp att växa på internet sen vår lansering. När du jobbar med mig på Hemsida till småföretag – Wonderbird AB så får du alltid en personlig kontakt som du har all kontakt med, oavsett om det är design, logotyp eller hemsida. Det är något jag aldrig kommer ändra på.

Jag är en webbyrå vid Karlaplan i Stockholm som har över 15 års erfarenhet av att bygga hemsidor till inte bara stora företag, utan framför allt hemsidor till småföretag.

Jag jobbar i alla ramverk och givetvis i det mest populära av de alla, nämligen WordPress. Det är också det som de flesta småföretagare vill ha sina hemsidor byggda i.

Förra året hjälpte jag ca 30 mindre företag med att skapa och driftsätta deras nya hemsidor.

Kontakta mig gärna för referenser. Eftersom jag själv är ett litet företag, så vet hur viktigt det är för småföretag att göra ett bra intryck med sin hemsida. Intrycket ska vara stort och samtidigt ska budgeten för att ta fram hemsidan passa en småföretagare. Det här kan jag hjälpa dig med!

KONTAKTA OSS

Hemsida till småföretaget

Mig hittar du på Gärdet invid Karlaplan

På Gärdet invid Karlaplan på Östermalm finns min lokal. Där sitter jag och ett litet härligt gäng, på 160 luftiga kvadratmeter i bekväm anslutning till tunnelbanan.

Mina tjänster innefattar bland annat utveckling av hemsidor till företag och digitala plattformar. Jag är även proffs på seo och sökmotoroptimering. Vilket ni säkert förstår om ni läser detta.

Frågor

Frågor vi ofta får

1. Vad ingår?

Det här exemplet har vi baserat på en vanlig typ av hemsidor som jag gör, s.k. ”corporate” / företagswebbplatser.

Det som ingår är en startsida, plus 4 st undersidor, givetvis helt skräddarsytt från grunden med UI / UX design av oss.

I detta exempel ingår även fotografering av lokaler och personal upp till 4 personer.*

2. Använder ni färdiga mallar?

Nej. Jag har en hög yrkesstolthet och skapar varje produktion från grunden. Mina sajter har blivit nominerade på UI/UX-sajter som awwwards.com m.fl.

Designen tas alltid fram i samråd med dig som kund. Hemsidan ska andas ditt företag och ta er framåt.

3. Hjälper ni till med texterna?

Jag på Wonderbird skriver inte texter. Men jag kan koppla ihop dig med copywriters jag känner som är mycket duktiga på att skriva texter till hemsidor åt företag.

4. Kan man ändra sidan själv sen?

Jag bygger alltid våra hemsidor så du som kund inte bara kan ändra alla texter och bilder själv, utan även enkelt lägga till nya undersidor och inlägg utan att behöva kontakta mig på Wonderbird AB – Hemsida företag.

Det är väldigt många parametrar att ta hänsyn till när man ska skapa en hemsida till ett småföretag. Om du är nyfiken och har frågor så tar vi väldigt gärna ett samtal med dig. Ring oss då på 070-480 17 50. Det går också fint att maila oss på mailahit@wonderbird.se. Eller varför inte kom hälsa på oss och ta en kopp kaffe på vårt kontor vid Karlaplan!

Kontaktformulär

Skriv ett par rader
Är du en robot?