Idag kan jag lite stolt berätta att jag har gått klart CS50 på Harvard University och fått mitt intyg. Kursen är en erkänd kurs inom programmering med fokus på C och Python, två områden jag nu har fått spetskompetens i. Kursen hölls i av legendariska professorn David J. Malan.

Här kan ni läsa mer om CS50:

CS50 på Harvards officiella sida

Läs mer om DavidJ. Malan här:

Davids personalsida på Harvard.

 

 

 

Vi kan nu berätta att en av Sveriges största arkitektbyråer, Cedervall Arkitekter, har valt Wonderbird som sin digitala leverantör av ny webb. Bygget är precis som många av deras egna, rätt stort med medarbetar-databas, projekthantering och mycket mer. Mer information om det här kommer vi presentera inom kort.

Edit:

Produktionen är nu klar och ni kan läsa mer om den här.

Jag kan lite stolt berätta att Svenska Squashförbundet väljer Wonderbird som sin digitala partner. Uppdraget innebär att förbättra och bygga vidare på deras befintliga webbplats. Tävlingskalender, interaktiv karta över hallar, samt ett skräddarsytt backend för dokument och protokoll, ligger på listan över komponenter jag ska bygga i första vändan.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram