SEO byrå Stockholm - Välkommen till Wonderbird

Om du nu sitter och läser det här så är chansen stor att du har googlat på SEO byrå Stockholm. Och anledningen till att du har hamnat på just min sida är att jag är väldigt duktig på SEO, eller sökmotoroptimering som det också heter.

Kontakta mig

SEO-byrå Stockholm

SEO-byrå Stockholm

Varför SEO med Wonderbird - SEO Byrå Stockholm?

Studier har visat att ca 80 % av alla köpprocesser börjar med en googling. Köparen skriver in ett sökord som motsvarar den produkt eller tjänst man söker och google listar de hemsidor som bäst motsvarar det man söker efter. Ju bättre en sida motsvarar sökordet, desto högre i listan hamnar sidan. Och köparna väljer oftast att köpa från de som ligger högt. Ju bättre en sida är sökmotoroptimerad, SEO, desto högre hamnar den på listan. Högre placering på listan – högre försäljning, grovt förenklat.

Rent generellt är det få marknadsföringsinsatser som ger så bra avkastning på investeringen som en rätt utförd sökmotoroptimering, SEO. Jag, på Wonderbird - SEO Byrå Stockholm vet hur man kommer i topp, och hjälper ditt företag gärna

Mina

kunder jag hjälper med SEO

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Analys
Arbetet startar med en noggrann analys av kundens verksamhet och hemsida där jag identifierar de sökord som är mest relevanta för försäljningen och analyserar vilka sökord som har de flesta sökningarna.

Onpage
När sökorden väl är bestämda, gäller det att göra hemsidan så attraktiv som möjligt för Google för de valda sökorden. Detta gör jag med sidans layout, struktur och textinnehåll.

Offpage
Nu gäller det att göra sidan trovärdig i Googles värld. Det gör jag genom att skapa länkar till och från sidan till andra sidor som redan har en hög trovärdighet hos Google.

Underhåll och uppföljning
Googles algoritmer förändras ständigt och därmed förutsättningarna för SEO. Därför är det viktigt ha en kontinuerlig uppföljning av hur effektivt SEO för sidan fungerar och justera så att man alltid har den bästa sökmotoroptimeringen.

VANLIGA FRÅGOR

VANLIGA FRÅGOR

Vad kostar det?

En första analys tillsammans med kunden som leder fram till ett förslag på handlingsplan och en offert är gratis.

Vad det därefter kostar beror helt på förutsättningarna utifrån kundens verksamhet, hemsida och konkurrensen om de sökord man vill synas på. Inget företag är det andra likt och budgeten för en sökmotoroptimering kan variera stort. Men jag utgår alltid från kundens situation och strävar alltid efter att hitta en lösning som är så kostnadseffektiv som möjligt baserat på kundens förutsättningar.

Vad kan man förvänta sig?

Ingen seriös SEO-byrå kan ge några garantier hur högt upp en sida hamnar vid en googlesökning. Förutsättningarna för sökmotoroptimering förändras ständigt, både Googles algoritmer såväl som konkurrensen om sökorden.

Det jag som SEO-byrå på Wonderbird kan garantera är att jag har ett djupt engagemang för varje kund och inte lämnar någonting som jag kan påverka åt slumpen. Jag ser varje kundrelation som långsiktig och ju bättre kunden lyckas, desto bättre är det för mig. Jag utvecklas i takt med kunderna!

SEO-byrå endast i Stockholm?

Jag är visserligen en SEO-byrå i Stockholm, men jag jobbar givetvis med kunder i hela landet. Även om jag rent fysiskt befinner mig i Stockholm och har de flesta kunderna i Stockholm, så lämpar sig arbete med sökmotoroptimering alldeles utmärkt att utföra på distans. Med dagens teknik med t.ex. Zoommöten är det enkelt att hålla en grundlig och löpande dialog under projektets gång. Men samtidigt tycker jag mycket om att få träffas på riktigt, så jag ser gärna våra kunder på ett trevligt besök på mitt kontor i Stockholm.

Kika in mina tjänster
Kontakta oss

VANLIGA FRÅGOR

Vill du börja klättra?

Kontakta mig för en offert. Använd kontaktformuläret här eller skicka ett e-postmeddelande till mig.

VANLIGA FRÅGOR

Skriv ett par rader
GDPR osv

VANLIGA FRÅGOR

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram